Kövess minket!
Fiókom Mentett termékeim Segítség

Igényelj klubkártyát most Klubkártya igénylése

Mi a PlayersClub?

A Playersroomnál nagyra értékeljük a hűséget: törzsvásárlóink egész évben speciális, klubáron vásárolhatnak, és rendszeres kedvezményekben részesülnek. Te is lehetsz PlayersClub tag, akár már ma! Váltsd ki saját, névre szóló klubkártyádat bármelyik üzletünkben vagy igényeld webáruházunkban 5000 Ft-ért, amely gyakran már az első használatnál megtérül. Tagságod 365 napig érvényes, ráadásul mostantól nem csak az összes Playersroom üzletben és a playersroom.hu webáruházban, de a Playmax és Playersroom KIDS üzlethálózatokban is érvényes. 

Klubkártya hosszabbítása           Klubkártya igénylés           
Mi az a PlayersClub?+
Minden klubtag egy 365 napig érvényes PlayersClub kártyával rendelkezik. A tagok a klubkártya használatával akár 5-50% árengedménnyel vásárolhatják meg a legjobb márkák sport és divat termékeit. A PlayersClub kártya egyedi, névre szóló, másra nem átruházható, csak fényképes igazolvánnyal együtt érvényes! A PlayersClub más kedvezményekkel nem vonható össze!
Hogyan vásárolhatok a PlayersClub kártyával? +
A Playersroom, Playmax webáruházban vagy bármely Playersroom, Playmax, PlayersroomKIDS üzletben használhatod a kártyádat. Minden terméken fel van tüntetve a kiskereskedelmi, illetve a tagok által fizetendő kedvezményes ár is. Fizetéskor minden esetben szükség van a PlayersClub kártyára és egy érvényes fényképes igazolványra, ezek nélkül nem lehet PlayersClub áron vásárolni.
Hogyan lehet PlayersClub kártyám? +
Üzleteinkben országszerte a Playersroom üzlethálózatában a regisztrációs űrlap kitöltése és az 5.000 Ft-os éves tagsági díj befizetése után. A kártyát kizárólag készpénzzel, illetve bankkártyával lehet megvásárolni, utalványt, kupont, stb. nem áll módunkban elfogadni.
PlayersClub kártyát bármely Playersroom üzletünkben meg tudod megvásárolni, vagy webáruházunkon keresztül tudod igényelni. A PlayersClub kártyádat egy évre, azaz 365 napra váltod ki, melynek ára 5000 Ft. Online vásárlás esetén, a Playersroom webáruházba történő regisztrációt követően, kártya igénylésre és/vagy hosszabbításra a regisztrációs űrlap kitöltésével és az 5.000 Ft-os éves tagsági díj befizetése után van lehetőség. Online klubkártya vásárlás vagy hosszabbítás esetén a kártyát kizárólag online és bankkártyás fizetéssel lehet kiegyenlíteni.
Mi az a társkártya, hogyan igényelhető? +
Minden aktív PlayersClub tag 1 db társkártyát igényelhet, melynek ára 2.000 Ft. A társkártyára ugyan azok a kedvezmények és feltételek vonatkoznak, mint a főkártyára. Személyhez kötött, nem átruházható, használatához fényképes igazolvány szükséges. Érvényessége megegyezik a főkártya lejáratával. A társkártya tulajdonosának az első vásárlás alkalmával kell regisztrálnia a kártyáját, hogy érvényes legyen (a speciális ajánlatok igénybevételére) az üzleteinkben és a webáruházunkban.
Vásárolhatok a webáruházban PlayersClub árakon? +

Igen. PlayersClub kártyád webáruházunkban is érvényes. Házhozszállítás, GLS Csomagpont és Pick Pack Pont-on történő átvétel esetén is.

Vásárlás menete:

Kattints a „belépés” fülre, majd írd be email címedet és jelszavadat!

FONTOS, hogy amennyiben még nem regisztráltál webshopunkra, ezt tedd meg a PLAYERSCLUB kártya regisztrációnál megadott email címeddel! A belépés után máris böngészhetsz, és sokkal kedvezőbb, PlayersClub árakon vásárolhatod meg a termékeket!

Miután kiválasztottad a terméket, kattints a „kosárba” gombra, majd ezek után folytathatod a további termékek kiválasztását. Amennyiben nem szeretnél több terméket választani, a „rendelés feladása” gombra kattintva befejezheted a vásárlásodat. Add meg PlayersClub kártya számodat a megfelelő sorban! Miután a kártya számát beírtad, kattints a „kártya érvényesítése” gombra! Amennyiben a kártya száma érvényes, nincs más dolgod, mint kiválasztani a fizetési módot.

Fontos tudnivalók:

NE FELEDD, hogy a rendelés átvételekor (az üzletben való vásárláshoz hasonlóan), igazolnod kell magad PlayersClub kártyáddal, valamint fényképes igazolvánnyal is! Ez tehát azt jelenti, hogy a csomagot csak a megadott PlayersClub kártya tulajdonosa veheti át! Az üzletben történő vásárlásnál is igazolnod kell magadat PlayersClub kártyáddal, illetve érvényes fényképes igazolvánnyal a kedvezmény igénybevételéhez. Még nem rendelkezel PlayersClub kártyával? Nem probléma! Üzletbe foglalás esetén, ha a termék átvétele előtt megveszed kártyádat, akkor már a kedvezményes áron vásárolhatod meg a terméket!

Amennyiben kérdésed van, ügyfélszolgálatunk szívesen áll rendelkezésedre! (Tel.: 06(1)8-000-300; webshop@playersroom.hu)

Hogyan értesülhetek a legújabb kedvezményekről? +

Annak érdekében, hogy mindig naprakész légy a legújabb ajánlatainkkal kapcsolatban, a regisztrációkor pipáld ki a hírlevélre feliratkozási lehetőséget, így a megadott e-mail címre időszakosan hírlevelet küldünk, de érdemes követni minket a Facebookon és az Instagramon is.

Hogyan tudom megújítani PlayersClub kártyámat? +
A PlayersClub tagság és a hozzátartozó kártya egy évig, azaz 365 napig érvényes.

Főkártya: A klubkártya meghosszabbítása üzleteinkben és a webáruházunkban is lehetséges 3.500 Ft-ért, mellyel újabb egy évig élvezheted a PlayersClub által nyújtott kedvezményeket.

Társkártya: A társkártya csak akkor hosszabbítható meg, amennyiben érvényes főkártya tartozik hozzá. A társkártya meghosszabbításának ára 2 000 Ft. A társkártya lejárata hosszabbítás után is megegyezik a főkártya lejáratával. (Akkor is, ha az később került meghosszabbításra, mint a főkártya.)

Plussz egy hónap ajándékba? +
Hosszabbítsd meg PlayersClub főkártyádat még lejárat előtt, és PLUSZ 1 HÓNAPOT ADUNK AJÁNDÉKBA, tehát a kártyád eredeti lejárata után még 13 hónapig használhatod.
Elveszett a PlayersClub kártyám. Mi a teendő? +
A kártya pótlása bármelyik PlayersClub kártyát árusító üzletünkben lehetséges. Pótlás esetén új sorszámú kártyát állítunk ki és a régi kártyát töröljük a rendszerünkből, újra aktiválása nem lehetséges.
A kártya pótlás díja 500 Ft.
További kérdéseim lennének, hol kaphatok választ? +
Hívj minket telefonon a (06)-1-8000-300-es telefonszámon vagy írj e-mailt a webshop@playersroom.hu e-mail címre.
Általános Szerződéses Feltételek – PlayersClub kártya +

A Tagságról általánosságban 

•          PlayersClub tagsági jogviszonyt bármely 16 év fölötti természetes személy kezdeményezhet.

•          A tagsági jogviszony fenntartásának feltétele a Szinga-Sport Kft. kondícióinak és szabályzatainak, különös tekintettel jelen Általános Szerződéses Feltételeknek az elfogadása és betartása.

•          PlayersClub tag a jogviszonyt fel nem mondhatja, a befizetett tagsági díj visszaigénylésére nincs lehetőség.

Tagsági kártyák, díjak

•          A tagsági díj és ezzel együtt a PlayersClub kártya érvényessége 365 napos időtartamra szól, amely a PlayersClub kártya kiadásától indul.

•          Az éves tagsági díj és a kártya ára: 5.000 Ft

•          Minden PlayersClub kártyához 1 db társkártya igényelhető.

•          Érvényes főkártya mellé a társkártya ára: 2.000 Ft, érvényessége a főkártyával együtt jár le!

•          A tagsági díj és a kártyák ára készpénzzel, bankkártyával vagy online bankkártyás fizetéssel egyenlíthető ki. Utalványt/kupont nem áll módunkban elfogadni, illetve egyéb akciókkal, promóciókkal, kedvezményekkel nem összevonható.

•          A PlayersClub kártya bármelyik Playersroom, Playmax és PlayersroomKIDS üzletben felhasználható.

•          A PlayersClub kártya a Playersroom és a Playmax webáruházban is felhasználható.

•          A PlayersClub kártya személyhez kötött, a kedvezményes árak igénybevételére kizárólag a vásárláskor felmutatott fényképes igazolvánnyal együtt jogosít.

•          A kártya elvesztését kérjük azonnal jelezni az alábbi telefonszámon: 06 1 8000 300

•          A kártyák a Szinga-Sport Kft. tulajdonát képezik, megrongálódás vagy elvesztés esetén a pótlás anyagi következményeit a tagnak kell vállalnia. A kártya pótlásáig a PlayersClub kedvezmény igénybevételére a tag nem jogosult és kártérítési igénnyel nem élhet.

•          A kártyák nem átruházhatók.

•          Kizárólag érvényes PlayersClub kártyával rendelkező tagok vásárolhatnak PlayersClub áron a Playersroom, Playmax, PlayersroomKIDS üzletekben és a Playersroom, Playmax webáruházban, kizárólag saját részre.

Megújítás

•          A kártyák érvényessége minden esetben 365 nap, lejárat után és lejárat előtt is a tagság meghosszabbítható az üzletekben és a webáruházban.

•          A megújítás során a tagok nem kapnak új kártyát, kizárólag az érvényességük változik meg.

Adatvédelem

A Szinga-Sport Kft. a birtokába jutott adatok feldolgozására vonatkozó tevékenységeket a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően és az adatvédelmi rendelkezések szem előtt tartásával végzi. A jogosulatlan hozzáférés és nyilvánosságra hozatal elkerülése, az adatok pontosságának biztosítása és a legmegfelelőbb adatfelhasználás érdekében a Szolgáltató megfelelő fizikai, elektronikus és műszaki módszerekkel őrzi és biztosítja az üzletben fizikailag és elektronikosan gyűjtött információkat.

A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a Klubkártya igénylő lapon szereplő adatokat elektronikus úton tárolja és az igénylő lapokat megsemmisítse az azon szereplő adatok feldolgozását követően. 

 

Az Általános Szerződési Feltételek és a teljes Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat elérhető az üzletekben és a weboldalunkon: 

www.playersroom.hu/playersclub

www.playersroom.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat

Adatvédelmi tájékoztató – PlayersClub kártya +

A vásárló a regisztrációval önkéntesen, kifejezetten és egyértelműen hozzájárul ahhoz, hogy a SZINGA SPORT KFT. (székhely: 2161 Csomád, Kossuth Lajos út 125., adószám: 10318102-2-13, Cégjegyzékszám: 13-09-062074, a továbbiakban: "Adatkezelő" vagy "PlayersClub") a PlayersClub regisztrációs lapon a Vásárló által megadott személyes adatokat, valamint a Vásárló vásárlási szokásairól szóló adatokat, információkat (továbbiakban: "személyes adatok") a klubtagság ideje alatt, mint adatkezelő, a PlayersClub adatbázisba történő felvételre felhasználja. Továbbá, amennyiben a Vásárló ehhez kifejezetten és egyértelműen hozzájárul, akkor extra ajánlatokat, kuponokat, megkereséseket kaphat a Szinga Sport Kft.-hez tartozó üzlethálózatok és termékeire és klubtagságára vonatkozó ajánlatokkal.

A PlayersClub regisztrációs lap aláírásával a Vásárló tudomásul veszi és kifejezetten és egyértelműen elfogadja, hogy a Vásárló által megadott személyes adatok kezelésével összefüggő technikai műveletek elvégzésére adatfeldolgozóként az Adatkezelő jogosult. A PlayersClub kijelenti, hogy a Vásárló által megadott személyes adatokat csak a fent részletezett célokra használja fel, illetve csak ezen célok elérése érdekében továbbítja. A megadott személyes adatokhoz kizárólag az Adatkezelő azon munkavállalói jogosultak hozzáférni, akiknek a kért személyes adat megismerése szerződésből fakadó kötelezettségeik érvényesítéséhez elengedhetetlenül szükséges.

A Szolgáltató birtokába jutott adatok feldolgozására vonatkozó tevékenységeket a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően és jelen nyilatkozatba foglalt adatvédelmi rendelkezések szem előtt tartásával végzi a Szolgáltató. A jogosulatlan hozzáférés és nyilvánosságra hozatal elkerülése, az adatok pontosságának biztosítása és a legmegfelelőbb adatfelhasználás érdekében a Szolgáltató megfelelő fizikai, elektronikus és műszaki módszerekkel őrzi és biztosítja az online módon gyűjtött információkat.

Az adatkezelő a PlayersClub keretében, annak érvényességi idejére, illetve külön, törlési kérelem nélkül ezt követően is kezeli a Vásárló adatait annak érdekében, hogy ösztönözze az Ügyfél törzsvásárlóvá válását, és hogy a megadott elérhetőségeken minél egyszerűbben értesíthesse. Az adatokat Szolgáltató munkatársai kezelik. Az Ügyfél 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően gyakorolhatja az információs önrendelkezési joghoz és az információszabadsághoz fűződő jogait.

A PlayersClub regisztrációkor a Vásárlónak lehetősége van Hírlevelekre történő feliratkozásra. A Felhasználó és az Ügyfél a Hírlevélre történő feliratkozását követően a Szinga Sport Kft. mind e-mail, mind SMS formájában egyaránt jogosult kiküldeni. A Vásárló az Adatkezeléshez való hozzájárulását a PlayersClub regisztrációs lapján vagy online igényélés során adja meg. A Vásárló a Hírlevelekre történő feliratkozás során megadott Adatait bármikor módosíthatja a webáruház Saját fiók szekciójában. Vásárló bármikor leiratkozhat a Hírlevélről az e-mail alján található leiratkozás gombra kattintva, Az Adatok kezelésének időtartama a leiratkozásig tart, azonban a Felhasználó tudomásul veszi, hogy Adatait a Szinga Sport Kft. PlayersClub tagsággal kapcsolatos statisztikai és marketing célokra felhasználhatja.

A Vásárló az adatait önkéntesen szolgáltatja, egyben kijelenti, hogy a PlayersClub-nak így átadott adatok megfelelnek a valóságnak, valamint kötelezettséget vállal arra, hogy bármely, az adatokban történt változás esetén azt haladéktalanul bejelenti az Adatkezelő részére. A Vásárló tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, kérheti személyes adatainak helyesbítését és törlését. Emellett megilleti őt a tiltakozási jog, a bírósági jogérvényesítés, valamint a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulás joga.

Klubkártya igénylése