Kövess minket!
Fiókom Mentett termékeim Segítség


Rólunk

A Playersroom üzlethálózat tulajdonosa – az 1989-ban alapított Szinga Sport Kft. – Magyarország egyik legnagyobb sportcipő-üzlethálózata. A Playersrooom olyan világmárkákkal dolgozik együtt, mint a Nike, adidas, Converse, Puma, VANS, LeCoq Sportif, New Balance vagy Emporio Armani. Jelenleg közel 60 üzletet üzemeltet Magyarországon, mellyel több, mint 400 embernek ad munkát.


Történelem

A Szinga Sport Kft. 1989 novemberében alakult. Az első nagy előrelépés a cég történetében az 1994-es év volt, amikor kizárólagossági magyarországi forgalmazási szerződést kötött az olasz Fila márkával. A Szinga Sport Kft. fáradozásainak és befektetéseinek köszönhetően a Fila hamarosan Magyarország egyik vezető márkájává vált. 

2005-től a Fila boltok Playersroom üzletekké alakultak át, 2007-ben több mint 70 Playersroom, PlayersOutlet és Sportifactory üzlet üzemelt Magyarország területén, majd 2013-ban ez a szám meghaladta a 90-et.

A Szinga Sport Kft. üzleteivel jelen van szinte az összes nagy magyarországi bevásárlóközpontban – WestEnd City Center, Mammut II, Arena Plaza, Árkád - valamint a vidéki városok és Budapest legforgalmasabb részein.

A Szinga Sport Kft., mint a Playersroom, Playmax és Sportfactory üzlethálózat tulajdonosa, az elmúlt 25 év alatt az egyik legnagyobb sport- és divatruházati vállalkozássá nőtte ki magát Magyarországon és nemzetközi szinten is egyre nagyobb szerepet tölt be.


Küldetés, Célok, Filozófia

Küldetésünk, hogy a Szinga Sport Kft. Magyarország legjobb cipő és ruházati kis és nagykereskedelme legyen, ikonikus márkákkal, melyek külön üzleti stratégiával, mégis összehangoltan működnek minőségi üzletekkel és dinamikusan fejlődő weboldallal. Habár a Playersroom, Sportfactory és Playmax üzletek országszerte ismertek, mindhárom külön identitással, márka és üzleti stratégiával valamint meghatározott célcsoporttal rendelkezik és hatékonyan működik.

Célunk, hogy üzleteinkben mindig az adott pillanat legnépszerűbb és legkeresettebb divat és sport márkák legjobb termékeit áruljuk, egyaránt komoly hangsúlyt fektetve a ruhákra valamint a cipőkre, amelyek a célcsoport számára a lehető legjobb feltételekkel érhetők el.

A Szinga Sport Kft. vallja, hogy a vevő mindenek felett áll, ezért minden stratégiája és tette azt szolgálja, hogy a lokalizált szükséglethez illeszkedő termékkínálatot és vásárlási élményt nyújtson vevőinek a folyamatosan fejlődő üzlethálózataiban, valamint innovatív webáruházában.

A vevő-központú stratégia alkalmazásával és a gondos, mindenre kiterjedő tervezéssel a Playersroom márka egyértelmű célja, hogy fontos piaci réseket fedjen le a magyar és a nemzetközi piacon.

A Szinga Sport Kft. elkötelezett híve a nyitott és őszinte kommunikációnak az alkalmazottakkal, kereskedőkkel, a vevőkkel és a médiával szemben egyaránt. Ők mind fontos résztvevői a Kft. sikereinek, ezért cégünk mindig igyekszik naprakésznek tartani őket a cég eseményeivel kapcsolatban.

A Szinga Sport Kft. legnagyobb ereje a több mint 25 éves magyarországi kereskedői tapasztalatában, a kibővült üzlethálózatában, az egyedi üzleti lehetőségek megtalálásának képességében és a tehetséges emberi erőforrás megtalálásában rejlik.


Társadalmi Felelősségvállalás

A Szinga Sport Kft. vallja, hogy a nagy cégek felelősek társadalmi felelősséget vállalni azokért az emberekért és közösségekért, akikkel és ahol üzleti tevékenységüket működtetik. Hiszünk benne, hogy a tetteknek nagyobb hatásuk van, mint a szavaknak, főleg olyan időkben, amikor kiemelten súlyos problémákkal kell az embereknek szembenézniük.

Szinga Sport Kft.